ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

στις διανομές όπως ποτέ μέχρι σήμερα

Πρωτοποριακό σύστημα διανομής

με απαράμιλλη διαφάνεια, εξαιρετική ακρίβεια, απόλυτη συνέπεια

Πλήρης εικόνα

Αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήσης της μουσικής σας. Δυνατότητα να φιλτράρετε τα δεδομένα και να τα κατεβάσετε για να περαιτέρω επεξεργασία. Όλα online, μέσα από την πλατφόρμα διανομής της Soundreef.

Radio - TV Screening & Collections

H πρωτοποριακή υπηρεσία monitoring της Soundreef παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο περισσότερους από 11.500 ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική (μεταξύ αυτών όλους τους τηλεοπτικούς και τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Ελλάδα). Αναγνωρίζει με τεχνητή νοημοσύνη τη μουσική που μεταδίδεται, καταγράφει το πρόγραμμα κι ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα διανομής. Τα στατιστικά στοιχεία είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους εντός 48 ωρών.

Χαρτογράφηση της δημόσιας εκτέλεσης

Το διαφανές και αξιόπιστο σύστημα της Soundreef σας δείχνει που χρησιμοποιήθηκε η μουσική σας, σε χάρτη με όλες τις λεπτομέρειες της κάθε τοποθεσίας.

Online media & streaming collections

Η μουσική σας είναι διαθέσιμη σε διαδικτυακά καταστήματα, υπηρεσίες ροής και online streaming media όπως το youTube, το Spotify, το iTunes; Κάθε ροή ή λήψη της μουσικής σας διεκδικείται, εκκαθαρίζεται αναλυτικά και πληρώνεται στην ώρα της. Όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στον online λογαριασμό σας, μαζί με όλα τα έσοδά σας από όλες τις άλλες πηγές.

Scroll to Top